maandag 20 oktober 2008

Kipkap

We nemen van alles wat, hakken het in stukken, en roeren het goed dooreen. Een rondje kipkap!

- De beste teambuilding is nog steeds na het teambuilden in de pinten duiken. Da's weer eens gebleken. Al moet je met die pinten ook weer niet overdrijven.
- Maar geen nood, ook met een katertje op de koord kan je een presentatie geven.
- Het is hoog tijd dat de opleiding op woensdagavond achter de rug is, want eer je uit Mechelen terug in Gent staat is middernacht nabij.
- De zomer valt dit jaar in september en oktober. Da's fijn, want dan wordt het niet te warm.
- Bomen zijn mooi in de herfst, en in dit weer bladeren ruimen is fijn. Al moet men nu ook weer niet overdrijven. De dakgoot tweewekelijks bladerloos moeten maken is van het goede te veel.
- Doordat de wagen van m'n 'schoongrootmoeder' bij ons komt vegeteren moet de garage geleegd worden. En in een autolozegarage stapel je in twee jaar tijd verdomd veel materiaal. Dat verdient een dagje congé om er in te 'ruufeln'.
- Door dat herschikken moet ook de zolder eens opgeruimd worden. Geen goesting daarvoor. Die dag congé zal meer dan welkom zijn.
- Hoewel. Mijn achterstand op het werk wordt steeds groter. Congé nemen zal daar zeker nog meer nadelen opleveren.
- Eigenlijk zou ik een toertje moeten gaan lopen, maar m'n neus speelt me al een weekje parten.
- En Kortemark, da's verdomd saai geworden, maar een oude kameraad werkt nu achter de toog van een bevriend café. Toch eens meer daar een pint gaan pakken!
- Ik moet een aantal zaken dringend eens meer organiseren, en wat rekeningen betalen. Maar da zal niet voor vandaag zijn.
- De drankvoorraad in de barkast wordt indrukwekkend. Ik moet wat meer drinken. Proost!

Dé J.

Geen opmerkingen: