maandag 18 februari 2008

Weekoverzicht

Straf zicht vanuit de trein vanavond: de ondergaande zon, de spoorbundels van Vorst, de Volkswagenfabriek, de elektriciteitscentrale van Drogenbos, maar vooral het fenomenale effect van de dalende zon - en ongetwijfeld een zekere dosis fijn stof - dat de einder geel ... oranje ... rood ... zelfs paars en bruin kleurde. Schoon om te zien, dat wel!
Daarnet joggen door de Rozebroeken, en nu het fijn stof doorspoelen met een glas rode wijn. Kwestie van het ene kwaad met het andere te bestrijden, tuurlijk dadde!

Een andere kwaal kon ik de voorbije week laten: het internetten. Maandag verlof: ruiten wassen, kuisen, fietsen, onder m'n klotjes krijgen van een Destelbergse flik buiten dienst - ja hoor, ik vind het zinloos met mijn fiets voor rood licht te wachten als er nergens een wagen te bespeuren is - , op verkenning voor tegels en klinker voor in den hof, vruchteloos wachten op de prijs voor het deels vernieuwen/uitbreiden van de keuken, ...

Dan drie daagjes werken, een lekker korte werkweek, 's avonds dvd'tje kijken, pintje gaan drinken, kortom internetsurfen kwam er eens niet van.

En vrijdag dagje congé, hoewel, naar de fucking Ikea voor simpele meubeltjes voor den boven en - iets leuker al - verdere info bijeensprokkelen over tegels, klinkerkes, en hun kostprijs. 's Avonds uit eten, irish coffeekes drinken, ... Lekker!

En dan zaterdag weer info bijeensprokkelen, en dies meer. Maar 's avonds eindelijk nog es naar een deftig optreden, maar da's een ander verhaal, en een ander postje ...

J

Geen opmerkingen: